ΠΡΟΦΙΛ ΕΚΘΕΣΗΣ

 

Η έκθεση ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ αποτελεί το σημείο αναφοράς στα εκκλησιαστικά δρώμενα και συμβάλει ουσιαστικά έτσι ώστε οι θρησκευτικές εκδηλώσεις και τα μυστήρια της Εκκλησίας να αποκτούν την αξία και την λαμπρότητα που επιβάλλει η Εκκλησιαστική μας παράδοση.

Στην σημαντική αυτή διοργάνωση συμμετέχουν αναγνωρισμένοι καλλιτέχνες και δημιουργοί της εκκλησιαστικής τέχνης, κατασκευαστές εκκλησιαστικών ειδών, Ιερές Μητροπόλεις και Ιερές Μονές που παρουσιάζουν τα εργόχειρα τους ενώ σε ειδικό χώρο αγιογράφοι και ψηφιδογράφοι παρουσιάζουν τα έργα τους.

εκθεση ορθοδοξια, Orthodoxia exhibition

Οι Ιερωμένοι όλων των βαθμίδων της Εκκλησίας, οι Μοναχοί και Μοναχές, οι επίτροποι και εκπρόσωποι Ναών θα βρουν όλα τα απαραίτητα για την ευταξία και την λειτουργία των Ιερών Ναών και των Ιερών Μονών καθώς και των προσωπικών αναγκών τους.

Tα καταστήματα Εκκλησιαστικών ειδών και τα μοναστηριακά εκθετήρια θα βρουν μεγάλη ποικιλία σε εκκλησιαστικά λειτουργικά είδη, ενθυμήματα και είδη λατρείας από αποκλειστικούς προμηθευτές που παρουσιάζουν την νέα συλλογή τους.

Οι πιστοί θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν τις νέες δημιουργίες αξιόλογων καλλιτεχνών της βυζαντινής και ρωσικής τέχνης και παράδοσης και να ενημερωθούν για τις προσκυνηματικές περιηγήσεις και τους Ιερούς τόπους και μνημεία της Ορθόδοξης πίστης που μπορούν να επισκεφθούν.

Η προσεχής διοργάνωση της έκθεσης ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ έχει να παρουσιάσει νέες αξιόλογες συμμετοχές και έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των επισκεπτών της, τόσο από την Κύπρο και την Ελλάδα όσο και από όλο τον κόσμο αποτελώντας το εκκλησιαστικό και πολιτιστικό γεγονός της χρονιάς και σας προκαλεί να την επισκεφθείτε!